AcasăNewsImagini absolut incredibile! Momentul în care o tânără luptă cu un urs,...

Imagini absolut incredibile! Momentul în care o tânără luptă cu un urs, pentru a-și apăra câinii! – VIDEO

Imagini absolut incredibile! Momentul în care o tânără luptă cu un urs, pentru a-și apăra câinii! - VIDEO (sursa foto: captură video/youtube)

Episodul dramatic al cărei protagonistă a fost o tânără în vârstă de 17 ani s-a răspândit cu repeziciune în mediul online.

Nu de alta, dar rar se pot vedea astfel de imagini cum sunt cele surprinse recent în California! Înregistrarea captată de camere de supraveghere – publicată și pe site-ul BBC – arată cum în doar câteva momente, practic, fata a reușit să pună pe fugă, cu o îndrăzneală din comun – o ursoaică cu o greutate semnificativă, venită ”în vizită” cu tot cu puii săi. Se vede că la un moment dat animalul a dat să atace câinii familiei, care s-au apropiat de gard.

De altfel, așa a și ieșit adolescenta în curte, alertată de lătratul patrupedelor. Când a văzut că prietenii necuvântători îi sunt în pericol și că ursul încearcă să treacă de gardul curții, fata a alergat către animal și pur și simplu l-a împins cu o forță suficientă cât să facă ursoaica să se dezechilibreze și să cadă dincolo de zid.

N-a plecat în casă, la adăpost, până ce nu s-a asigurat că toți cei patru câini sunt în afara pericolului. De altfel, pe unul dintre ei, fata a apucat să îl ia în brațe, înainte să fugă din curte.

Din fericire, atât Hailey, cât și câinii săi au scăpat cu bine din tot acest episod dătător de fiori. Conform abc7.com, fata a povestit că s-a ales cu un deget luxat și cu zgârieturi la genunchi, în urma acestui incident.

421 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger