AcasăNewsImaginația românului nu cunoaște limite: și-a spălat cazanul de zacuscă la SELF...

Imaginația românului nu cunoaște limite: și-a spălat cazanul de zacuscă la SELF SERVICE. Unde s-a întâmplat – VIDEO

ceaunImaginația românului nu cunoaște limite: și-a spălat cazanul de zacuscă la SELF SERVICE. Unde s-a întâmplat - VIDEO

O întâmplare care a avut loc recent în Piatra Neamț și a fost surprinsă de un trecător a ajuns virală pe rețelele de socializare. Un bărbat rămas fără apă și-a spălat cazanul de zacuscă la spălătoria ”self-service”!

Motivul pentru care a ales această variantă ar fi lipsa apei, din cauza datoriilor acumulate de Asociația de proprietari, potrivit mesajul.ro.

Bărbatul nu are apă acasă

În clipul video postat pe Facebook, bărbatul curăță bine cazanul folosit la zacuscă, se spală și pe încălțăminte și spune că ar merge și un duș la pompă, dacă tot nu au apă în bloc.

La ceas de seară, individul pornește spre cea mai apropiată spălătorie self service din cartier și, fără să-i pese de glumele care se fac pe seama lui, așază ceaunul în boxă și începe să-l spele meticulos. După ce folosește soluția pentru spălat mașini, pietreanul îl udă din abundență timp de 5 minute.

La final, aruncă un jet și pe încălțăminte, ca să curețe soluția aruncată în timpul curătării ceaunului!

author avatar
Andreea Vlad
442 afisari

2 COMENTARII

  1. Bun si care-i problema ca nu reusesc sa ma dumiresc.??? Scrie undeva ca nu poti spala (oricum plateesti) decat masina ??? Aud ??? Nu va mirati azi, ca maine vom sta la coada sa facem baie, la cat ne-o costa acasa si mai ales daca vom avea cu ce acasa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger