AcasăNewsIliescu trage sfori sa o puna pe Andronescu sefa la PSD Bucuresti

Iliescu trage sfori sa o puna pe Andronescu sefa la PSD Bucuresti

Ion Iliescu incearca sa obtina voturi pentru Ecaterina Andronescu

Alegerile interne, obligatorii inainte de congres, produc deranj mare in filiala bucuresteana a PSD.

Ion Iliescu incearca sa obtina voturi pentru Ecaterina Andronescu

Pesedistii din Capitala s-au saturat sa fie ciuca batailor in partid. Ieri, in timp ce parlamentarii se tocmeau pe buget si statut, in sala de sedinta a grupului PSD, social-democratii bucuresteni s-au intalnit pentru a doua oara in aceasta saptamana, incercand sa ajunga la un acord privind viitoarea conducere.

Pesedistii bucuresteni nu vor ca organizatia lor sa fie condusa de Ecaterina Andronescu

Prezent la reuniune, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a facut din nou un lobby intens pentru protejata lui, Ecaterina Andronescu, care detine in prezent functia de presedinte interimar al organizatiei bucurestene. Iritati de schimbarile dictate de la centru (interimatul lui Catalin Ivan la sectorul 1, de exemplu) si de atitudinea liderilor partidului, pesedistii le-au reprosat acestora ca se folosesc de ei ”pentru a-si face jocurile si a-si promova oamenii”.

Marian Vanghelie asteapta sa vada cum se inclina balanta in partid

Mai mult, in ciuda insistentelor lui Iliescu, pesedistii au dat de inteles ca nu o doresc pe Ecaterina Andronescu in fruntea filialei . Varianta nu i-a picat bine nici primarului sectorului 3, Robert Negoita, care incearca de mult sa-i sufle functia lui Marian Vanghelie.

Echipa 3 in 1

Dupa ore intregi de reprosuri si negocieri, s-a propus si varianta unei conduceri largite, mai exact un presedinte (Ecaterina Andronescu) si doi presedinti executivi (Marian Vanghelie si Robert Negoita). ”Praf in ochi. Ca aceasta formula sa existe trebuie umblat la statut. Nu avem timp sa facem aceste modificari”, ne-a declarat un parlamentar social-democrat, precizand ca, de la sfarsitul acestei saptamani, incep alegerile in organizatiile de sector.

[poll id=”445″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger