AcasăNewsIliescu, sponsor al mineriadelor cu banii PCR

Iliescu, sponsor al mineriadelor cu banii PCR

Banii tineretului comunist al patriei au fost folositi de „oamenii lui Iliescu (primul revolutionar al tarii – n.r.)”, acuza Doru Maries.

Doru Maries vrea sa afle ce s-a ales de banii comunistilor si utecistilor

Lider al Asociatiei 21 Decembrie, Maries cere Parchetului anchetarea modului in care au fost folositi banii existenti, in decembrie 1989, in conturile celor trei organizatii: PCR, UTC si Soimii Patriei. In opinia lui, este vorba despre sapte miliarde de dolari (4 in contul PCR, 2 in cel al UTC si unul in contul pionierilor si soimilor), bani despre care afirma ca “oamenii lui Iliescu” i-au “delapidat”, folosindu-i pentru finantarea mineriadelor si a campaniilor electorale.

Maries sustine si ca Nicolae Mavrodin (revolutionarul constantean care a provocat scandalul de la Ziua Marinei) a folosit “in interes personal” bani din conturile CC al UTC, plus un imobil preluat din patrimoniul utecistilor de altadata.

author avatar
Simona Badulescu
424 afisari

2 COMENTARII

  1. Printre moltele mele nelamuriri in legatura cu revolutia cu toate ca am fost in mijlocul evenimentelor este si acela ca nu stiu precis care era pozitia politica si profesionala a acestui domn Maries?
    Cu ce se ocupa acum ,are o meserie profeseaza ceva sau traieste din indemnizatia de revolutionar?

  2. mosneagul asta bolsevic trebuia bagat de mult la puscarie. Tot raul din Tara asta, de la nenorocitul asta ni se trage.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger