AcasăNewsIliescu: PSD trebuie sa-l apere pe Nastase

Iliescu: PSD trebuie sa-l apere pe Nastase

Ion Iliescu ii mobilizeaza pe pesedisti in favoarea lui Adrian Nastase

Ion Iliescu sare in ajutorul lui Adrian Nastase si ii pofteste pe pesedisti sa fie solidari cu fostul lor lider si premier.

Ion Iliescu ii mobilizeaza pe pesedisti in favoarea lui Adrian Nastase

Presedintele de onoare al PSD a luat pozitie dupa ce presa a scris ca mai multi lideri social-democrati ar dori ca Adrian Nastase sa se autosuspende, scapand astfel partidul de orice belele. Iliescu nu sustine insa ideea autosuspendarii si crede ca o eventuala condamnare a lui Nastase, in dosarul “Matusa Tamara”, nu va dauna partidului.

Adrian Nastase

“Sunt trei procese in care e implicat si sunt toate niste facaturi evidente. Noi trebuie sa fim solidari cu el, chiar daca va fi condamnat”, a decretat Ion Iliescu.

author avatar
Simona Badulescu
286 afisari

4 COMENTARII

  1. Nea Neluleeeee, aloooooooooo, kagebistule, comunistuleeeeeeeeee, Bombo s-a imbogatit ilegal, a furat ca nimeni altul, intreaba-l de conturile din Elvetia. Procesele NU sunt facaturi, voi comunustii sunteti niste hoti, TOTI.Bine-ar fi daca i-ar da cu executare, ca lui Bivolaru. De ce nu mai defilati acum prin fata parchetului ca la Bivolaru? Aud!

  2. mare javra iliescu.acum iti dai seama cine a patronat jaful din tara.ce tupeu domnule are acest nenorocit.

  3. bolsevicule opreste te ! cum i ti permiti sa te amesteci in justitie ? mori odata si…la sa ne !!!

  4. mosule,ai nenorocit o tzara permitind unor indivizi fara scrupule ,ca Nastase,sa distruga economia.
    mars la zidu de la Tirgoviste !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger