AcasăNewsIliescu ne ureaza "sa ne maturizam" politic in 2012

Iliescu ne ureaza „sa ne maturizam” politic in 2012

2012 va fi un an extrem de dificil, din punct de vedere electoral, daca tinem cont de tensiunile de pe scena politica,sustine presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

SUPRAVEGHEAT. Ion Iliescu este tinut din scurt de doamna Nina

Iliescu spera ca alegatorii vor sanctiona prin vot “primitivismul” actualei puteri.

„Sper ca electoratul sa fi tras invatamintele necesare, lucru pe care nu l-a facut la ultimele alegeri prezidentiale. Domnul Basescu s-a folosit de aceasta lipsa de interes, de decuplare a electoratului care nu a constientizat importanta votului si a optiunii pe care o exprima. Eu sper ca anul ce vine sa marcheze si o anumita maturizare, o intelegere a intereselor proprii din partea electoratului. Trebuie sa asiguram o schimbare benefica necesara tarii”, a afirmat fostul sef de stat.

Doamna Nina il tine la regim

Pe langa sfaturile politice, Iliescu le-a urat romanilor sa aiba un an mai bun si bucurie de Sarbatori, declarand ca el isi va petrece Craciunul  in familie. In ceea ce-l priveste “meniul” fostul presedinte a marturisit ca doamna Nina Iliescu il cam tine din scurt. “Nina este foarte riguroasa in privinta meniului”, a afirmat Iliescu, precizand insa ca depe masa de Craciun nu vor lipsi totusi sarmalele si cozonacul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
161 afisari

1 COMENTARIU

  1. Suntem un popor de retardati daca un nenorocit ca asta ne da lectii de viata si comportament.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger