AcasăNewsIliescu, impresionat de Ponta: "S-a maturizat vazand cu ochii. Apreciez evolutia lui!"

Iliescu, impresionat de Ponta: „S-a maturizat vazand cu ochii. Apreciez evolutia lui!”

Ion Iliescu s-a aratat impresionat de modul in care Victor Ponta a preluat guvernarea, reconsiderandu-si pozitia vizavi de caracterizarea drept „carlan” pe care i-a atribuit-o acestuia in urma cu ceva vreme.

„Am apreciat toata evolutia din ultimii doi ani de zile a lui Ponta”, a precizat Iliescu. Cat despre porecla de „carlan”, Iliescu a spus ca acesta a evoluat mult de la acea faza, acum fiind un om politic matur. „Era intr-adevar tanarul putin mai naravas chiar. Dar am apreciat modul in care a evoluat si in munca de partid si cand a preluat misiunea de presedinte al partidului. Realmente s-a maturizat vazand cu ochii si am asistat cu placere la aceasta evolutie a lui. De asemenea, felul in care si-a asumat raspunderea pentru formarea Guvernului si cum a inceput sa lucreze cu echipa guvernamentala”, a mentionat fostul presedinte.

Iliescu a tinut sa clarifice si declaratiile dinaintea motiunii de cenzura care a daramat Guvernul Ungureanu, referitoare la oportunitatea intrarii USL la Palatul Victoria. „In primul rand ca, in urma motiunii de cenzura, s-a impus acest lucru si a nu-ti asuma aceasta raspundere deja nu mai era bine din punct de vedere politic. Cu toate greutatile, dificultatile pe care le comporta aceasta perioada, totusi este cea mai buna solutie”, a spus Ion Iliescu.

author avatar
Ciprian Purice
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger