AcasăNewsIliescu il plesneste intre coarne pe Antonescu

Iliescu il plesneste intre coarne pe Antonescu

Dornic sa-l puna la punct pe Victor Ponta, Crin Antonescu il calca pe coada pe Ion Iliescu, uitand cat de veninos poate deveni acesta la o adica.

Prima floare liberala, Crin Antonescu, refuza promovarea in regnul animal, pe post de carlan in CAP-ul lui Ion Iliescu

Pensionat sau nu, Ion Iliescu isi va spune intotdeauna parerea despre prostanacii, arogantii, carlanii, coptii si necoptii partidului creat de el. Tratament forte de care nu sunt scutiti nici aliatii PSD-ului, fapt constatat pe pielea lui de Crin Antonescu. Un Crin pe care Iliescu l-a transformat, din planta mult ravnita odinioara (“Pacat ca nu e pesedist”), intr-un carlan “necopt si obraznic”.  Si mai rau este ca Iliescu a alimentat tensiunile din USL, declarand ca pesedistii “au cedat” deja prea mult in fata liberalilor. Antonescu s-a impiedicat insa doar de “epitetele zoologice” folosite de fostul lider PSD, catalogate drept “insulte”.

Ion Iliescu

Il rog cuviincios pe domnul Iliescu sa faca aceste exercitii in ferma proprie, adica la PSD”, a ripostat liberalul. Evident, Antonescu a omis sa mentioneze si pe ce loc anume se situeaza un partid aliat cu o ferma zoo-politica.

author avatar
Simona Badulescu
857 afisari

2 COMENTARII

  1. iliescu a trebuii sa mai stea dracului pe coada lui,se crede cu mult mai destept decat este,se crede indinspesabil,pentru ponta si crin pe care o sa-i faca in curand prostalai.mosule dute unde o intarcat dracu iapa si mai lasa politica pentru altii care nu i-au pupat in fund mereu pe comunisti,te crezi acum o persoana democratica de parca noi am uitat trecutul tau ,i-ai ucis pe cei care teau ridicat nicolae si elena ceausescu iar acum te crezi usa de biserica om de nimic ce esti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger