AcasăNewsIliescu, dupa ce Adrian Nastase s-a impuscat: Graba ridicarii i-a agravat starea

Iliescu, dupa ce Adrian Nastase s-a impuscat: Graba ridicarii i-a agravat starea

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat miercuri noapte ca, in opinia sa, graba procurorilor de a-l ridica pe Nastase chiar in seara acelei zile in care au anuntat condamnarea au accentuat starea negativa a acestuia din urma. Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, fiind transportat la spital cu plagi impuscate in zona gatului.

Iliescu a mai spus, intr-o interventie in direct la Antena3, ca nu a inteles graba de a-l ridica pe Nastase miercuri seara si ca decizia a dus la reactia fostului premier, vorind de „o eroare, un comportament inuman”. De ce graba aceasta sa vina sa-l ridice in aceasta seara? Aceasta a agravat starea unui om care se simte nevinovat, care este tracasat de opt ani de zile. Nu era nevoie de asa ceva si este greseala judecatorilor care au luat aceasta decizie pripita”, a declarat fostul presedinte al Romaniei, potrivit sursei citate.

Adrian Nastase s-a impuscat miercuri noapte, la scurt timp dupa ce la locuinta familiei, din Zambaccian, au sosit politistii cu mandatul emis in cazul fostului premier. Miercuri, Instanta Suprema l-a condamnat definitiv pe Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”.

608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger