AcasăNewsIliescu, despre butonul 3 al telefonului de la Cotroceni: Sa fim seriosi!...

Iliescu, despre butonul 3 al telefonului de la Cotroceni: Sa fim seriosi!

Ion Iliescu

Ion Iliescu a declarat, duminica seara, ca nu a avut un astfel de telefon cu mai multe butoane, pe vremea cat a fost seful statului si ca declaratiile lui Basescu de zilele trecute sunt „in stilul” acestuia din urma.

Ion Iliescu

Prezent la receptia oferita la Ambasada Frantei, cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, Iliescu a afirmat ca nu a avut un telefon cu butoanele la care a facut referire Basescu. „Mi se pare o gluma nesarata… N-am avut un asemenea telefon cu nu stiu cate butoane, spunea el (Basescu-n.r.), in care al treilea sa fie Mefisto care iese din eter. Sa fim seriosi. Trebuie sa functioneze institutiile statului intr-un cadru firesc si deschis, nu prin butoane secrete. Ideea in sine a unor butone secrete este nastrusnica. E stilul domnului Basescu. N-are nimic de-a face cu o abordare serioasa de catre un om de stat a problemelor tarii”, le-a spus Ion Iliescu jurnalistilor care l-au intrebat cine ar putea fi la capatul firului, in cazul in care se apasa tasta 3 a telefonului de pe biroul presedintelui de la Cotroceni.

La randul sau, Crin Antonescu a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca nu e curios sa vada cine raspunde la telefonul respectiv, decat daca ar putea raspunde Dumnezeu. „Nu sunt curios, butonul 3 … doar daca raspunde Dumnezeu, ceea ce ma indoiesc, nu de existenta lui Dumnezeu, ci de raspunsul pe butonul 3 al lui Basescu. Altfel nu ma intereseazăa cine e pe butonul 3”, a spus presedintele interimar.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, i-a recomandat vineri, in cadrul unei declaratii de presa, presedintelui interimar, Crin Antonescu, sa apese al treilea buton al telefonului negru de pe biroul sau de la Palatul Cotroceni, pentru a-i raspunde „un om care stie sa ii spuna exact cine a facut rau Romaniei”.

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger