AcasăNewsIliescu, deranjat de fumurile lui Geoana

Iliescu, deranjat de fumurile lui Geoana

Ion Iliescu sustine ca Mircea Geoana a facut jocuri necinstite

Mircea Geoana nu mai are niciun viitor in politica. Verdictul vine din partea presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Ion Iliescu sustine ca Mircea Geoana a facut jocuri necinstite

Isi dadea aere de vedeta si facea jocuri necinstite. Acestea sunt principalele pacate ale lui Mircea Geoana, in ochii lui Iliescu. „Si-a retezat singur perspectiva unui viitor politic”, mai sustine fostul presedinte, mentionand ca PSD a facut o mare greseala atunci cand l-a protapit pe Geoana in fruntea partidului.

“La Congresul PSD din 2005, se simtea nu stiu ce vedeta. Bine, atunci a fost un joc necinstit si al grupului de la Cluj. Perioada in care a fost presedinte al PSD a fost una nefasta pentru partid”, a mai spus Iliescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
229 afisari

2 COMENTARII

  1. BIETUL ILIESCU, NICI LA 81 DE ANI N-AR LĂSA PE NIMENI SĂ-I IA LOCUL, PROBABIL L-AR PUȘCA ȘI PE D-UL GEOANĂ, NUMAI CĂ NU MAI ARE DE UNDE SCOATE 64000 DE MORȚI, PENTRU MANIPULAREA POPULAȚIEI. OF DOAMNE!!!DAR PÂNĂ CÂND???

  2. Ion Iliescu vorbeste?are noroc cu batrineata lui si cu hotii din spatele lui pe care i-a facut milonari in euro ,ca altfel puscaria-l manca pe viata :))=))Ion Iliescu la decredibilkizat pe Mircea Geoana cu porecla care i-a puso ,,Prostanac „ si in locul lui mircea Geosana as cere daune morale pentru modul cum la jignit. Daca moare Ion Iliescu PSd e actual este pe nicaieri si nimeni nu -l va vota ,este asda de corupta conducerea aristocxrata condusa de Ponta ,ca nu ai oamenii cinstiti social democrati care sa pui in functii ,totii sunt ceio vechi hoti in PSD.Ponta ,sirbu,Nastase,Hrebenciuc ,Mitrea,Mazare, dar citi alti hoti bogati corupti din conducerea PSD :))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger