AcasăNewsIliescu, atacat dur de Cezar Preda. Afla ce i se reproseaza!

Iliescu, atacat dur de Cezar Preda. Afla ce i se reproseaza!

Cezar Preda

Cezar Preda, prim vicepresedinte al PDL, l-a infierat, luni, pe Ion Iliescu, fost presedinte al statului roman, decland ca „Ilici al Romaniei” ataca „fara rusine si cu tupeu bolsevic”.

Cezar Preda

Prim vicepresedintele PDL Cezar Preda l-a atacat furinbund, luni, pe Ion Iliescu, cel care declarat ca Traian Basescu ar trebui sa isi dea demisia iar referendumul sa fie validat, indiferent de prezenta la vot, spunand despre acesta ca este un „Ilici al Romaniei” care are un tupec bolsevic.

„Batranul edec ataca din nou fara rusine si cu tupeu bolsevic. Ilici al Romaniei, cel care a boicotat referendumurile din 2007 si 2009 si care a initiat si sprijinit fara rezerve destabilizarea tarii prin suspendarea presedintelui din 2007 si 2012, nu-si aminteste decat ziua de ieri. Nu-si aminteste ce au decis romanii covarsitor in referendumurile anterioare, nu-si aminteste ca 80% dintre romani i-au respins actiunea de demitere din 2007”, a sustinut acesta intr-un comunicat, citat de realitatea.net.

Cezar Preda a adaugat ca, mai grav pentru romani, este faptul ca fostul demnitar are „ucenici pontaci” pe care ii invata „sa nu creada in Dumnezeu” si sa minta „mujicii”.

„Si cel mai grav este ca edecul are ucenici, pontaci pe care ii invata ce stie el mai bine. Sa nu aiba si sa nu creada in nici un Dumnezeu si sa minta fara scrupule «mujicii». Spun amandoi ca romanii prezenti la vot ieri i-au dat un mesaj presedintelui. Spun amandoi ca USL a obtinut o victorie. Victoriosii USL-isti sunt ori diletanti, ori bolnavi irecuperabili daca pentru un «succes» fara folos au risipit credibilitatea externa a Romaniei”, a mai spus prim-vicepresedintele PDL.

Omul politic l-a atacat si pe Victor Ponta, despre care spune ca doreste sa scoata Romania in afara Europei,  ducand-o „inapoi cu 10 ani”.

,,Pentru o medalie de tinichea s-a pierdut enorm in plan politic, financiar si social. Pentru tinicheaua lor am platit in ultima luna noi, toti romanii. Dar ce le pasa lor? Cel batran a tinut Romania pe loc timp de 10 ani, secatuind-o de toate resursele, cel tanar o duce inapoi cu 10 ani, in afara Europei. Atata pot, atata fac. Halal mester, halal ucenic!”, a mai spus acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
450 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger