AcasăNewsIlie Sarbu: "Parlamentari de la putere vor trece in opozitie"

Ilie Sarbu: „Parlamentari de la putere vor trece in opozitie”

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a anuntat, luni, la sedinta conducerii Senatului, ca sunt parlamentari de la putere care vor trece in opozitie, acestia asteptand intrunirea in cvorum a Senatului pentru a-si anunta decizia.

„Mai sunt oameni care si-au anuntat plecarea astazi (luni – n.r.)”, a spus acesta la cea mai recenta sedinta a Biroului Permanent al acestei Camere, potrivit transcrierii dicutiilor publicate pe site-ul Senatului. Intrebat de catre liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, daca respectivii senatori pleaca de la USL la putere, Ilie Sarbu a raspuns: „Nu, invers”.

Liderul senatorilor UNPR, Serban Mihailescu, a spus, pe de alta parte, ca parlamentarii care doresc sa plece nu pot sa-si exprime optiunea atat timp cat timp Senatul nu se intruneste in cvorum de lucru. „Este o chestie absolut corecta, neavand cvorum nu poate sa-si spuna optiunea. Deci sa vina dansii la cvorum si vedem optiunea”, a subliniat senatorul.

„Deci sa venim la cvorum…”, a completat aceasta observatie liderul senatorilor social-democrati. Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a anuntat ca forul se va reuni luni, cand la sedinta va putea fi prezent si senatorul UDMR Verestoy Attila, aflat in prezent in concediu medical.

author avatar
Ciprian Purice
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger