AcasăNewsIlie Sarbu: O noua suspendare i-ar fi fatala lui Traian Basescu

Ilie Sarbu: O noua suspendare i-ar fi fatala lui Traian Basescu

(foto: mesagerdeconstanta.ro)

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, crede ca Traian Basescu va incerca sa evite o noua suspendare din functia de presedinte deoarece aceasta i-ar putea fi fatala.

(foto: mesagerdeconstanta.ro)

Presedintele senatorilor social democrati, Ilie Sarbu, a enuntat, marti, ca, in cazul in care Victor Ponta va fi propus pentru functia de premier, Traian Basescu va accepta ideea deoarece acesta ” nu cauta cu lumanarea o noua suspendare”.

„Asa cum s-a intamplat si data trecuta, nu cred ca va refuza, pentru ca nu are nici un motiv. Daca fiecare respecta cu strictete atributiile pe care le are, nu ajungem la conflict. Nu cred eu ca domnul Basescu va cauta cu lumanarea o noua suspendare. De data asta, cred ca i-ar fi fatala!”, a declarat Ilie Sarbu pentru RFI.

Acesta a adaugat ca nu crede intr-o coabitare Traian Basescu –USL, insa spera ca, in al doisprezecelea ceas, „Dumnezeu” le va da „minte sanatoasa” celor de la guvernare astfel incat sa aiba loc un compromis politic.

Eu nu le vad, sincer, prea mari, dar ma gandesc ca macar acum, in ceasul al doisprezecelea, Dumnezeu le da mintea sanatoasa celor care sunt pusi sa conduca treburile tarii si sa ajungem la n-as spune un compromis politic, desi in politica, stiti si dvs., compromisul joaca un rol foarte important, dar eu cred ca daca vom pune in prim plan interesul national, acum vorbesc si eu de interesul national, lucrurile se vor desfasura in mod firesc, in mod normal, in mod profitabil pentru Romania si in special pentru cei 7,4 milioane care au iesit la vot, care inca mai ies, o parte dintre ei, in strada, care inca mai spera, care inca mai asteapta”, a mai spus Ilie Sarbu.

author avatar
Ionut Zgimbau
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger