AcasăNewsIlie Sarbu catre liberali: Mai terminati cu traseistii!

Ilie Sarbu catre liberali: Mai terminati cu traseistii!

In loc sa aduca PNL-ul pe calea cea buna, Ilie Sarbu s-a trezit luat peste picior de Crin Antonescu

Ilie Sarbu nu este de acord ca pedelistii sa se spele de pacate prin trecerea la USL, via PNL. Pe penelistii ii doare-n cot de supararea pesedistilor.

In loc sa aduca PNL-ul pe calea cea buna, Ilie Sarbu s-a trezit luat peste picior de Crin Antonescu

Nemultumit de trecerea lui Mihai Stanisoara in barca puterii, senatorul PSD ii apostrofeaza pe liberali, carora le cere sa renunte la politica ”portilor deschise” pentru pedelistii dornici sa ajunga la putere pe usa din dos: ”Ne-am confruntat cu ei (cu democrat-liberalii – n.r.), i-am criticat, i-am aratat cu degetul si acum, doar pentru faptul ca au trecut la noi nu mai au nici un fel de vina, au devenit imaculati, sunt persoane de o moralitate politica inalta si ii luam pe toti in carul puterii? Nu cred ca e corect!”. Suparat ca liberalii ignora semnalele trimise de PSD, Sarbu a anuntat public ca va exista ”o discutie pe aceasta tema” cu PNL. Nu de alta, dar doreste sa clarifice de pe acum ce se va intampla in viitor ”daca mai vor sa vina oameni, domnul Duta, de exemplu sau eu stiu, domnul Blejnar sau alti domni vor sa treaca la PNL”.

Liderul liberal il pune la punct

Iritat de criticile si sarcasmul lui Ilie Sarbu, Crin Antonescu s-a grabit sa riposteze: ”Nimeni din PNL, nimeni din familiile noastre nu face afaceri si nu a facut afaceri cu domnul Blejnar, deci nu exista acest pericol”. In plus, liderul PNL a sustinut ca discutia dorita de Sarbu trebuie sa atinga si povestea celor 32 de primari pedelisti din Mehedinti ”adusi de PSD in randurile sale dupa alegeri, fara sa existe in legatura cu asta vreo mare discutie”. Iar ca sa fie clar ca PNL nu accepta sa-i sufle PSD-ul in ciorba, Antonescu nu a ezitat sa-l puna la punct pe socrul premierului: ”Cazul Stanisoara este incheiat, Mihai Stanisoara este membru al PNL, in conditiile pe care vi le-am prezentat public si acest lucru nu face subiectul vreunei discutii anuntate in USL”.

author avatar
Simona Badulescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger