AcasăNewsIlie Sarbu, atac la adresa lui Basescu: Are statut de inculpat. Ar...

Ilie Sarbu, atac la adresa lui Basescu: Are statut de inculpat. Ar trebui sa mearga la medic!

Senatorul Ilie Sarbu a lansat un atac dur la adresa presedintelui Romaniei, despre care a spus ca „a facut eforturi extraordinare” sa demonstreze fapte penale pe seama sa in ultimii 14 ani. Traian Basescu, spune fostul ministru al Agriculturii, ar avea „statut de inculpat” in dosarul vanzarii flotei, dar si probleme de sanatate, cauzate de consumul de alcool.

Senatorul social-democrat a dezaprobat si atacul la adresa colegei sale Gabriela Firea, subliniind ca presedintele reclama „o problema personala, de familie” – ancheta legat de terenul de la Nana, cumparat de Ioana Basescu – „de la tribuna Administratiei Prezidentiale”. „Daca as vorbi ca e interlop, i-as jigni pe interlopi. E mult sub nivelul lor de a aborda problemele in legatura cu un parlamentar, care e si femeie pe deasupra, si membrul unei comisii speciale”, a spus Sarbu in fata jurnalistilor, pe holul Parlamentului Romaniei.

Senatorul a vorbit si despre declaratiile presedintelui la adresa premierului Victor Ponta, despre care Basescu a spus marti ca „a cedat nervos”. „Pai dansul cand tremura dimineata, cand intra in birou, de abia il tin consilierii si il reanima cu diverse tarii… el n-ar trebui sa mearga la medic? (…) daca tot vorbim de cei care au caderi. Unii dau in alcool, unii s-ar putea… sa nu fie o cadere, sa fie o strategie”, a spus Sarbu, citat de digi24.ro.

Presedintele Traian Basescu l-a numit recent pe Ilie Sarbu, socrul premierului, „un soi de samsar de terenuri”. „A fost implicat in comasarile de teren, a fost broker de aranjamente in Timis”, a spus seful statului, precizand ca nu stie daca Ilie Sarbu a facut ceva ilegal.

Foto: renasterea.ro

author avatar
Alina Costache
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger