AcasăNewsIlie Nastase vrea sa dea lovitura. Candideaza la europarlamentare din partea PRM!

Ilie Nastase vrea sa dea lovitura. Candideaza la europarlamentare din partea PRM!

(foto: dcnews.ro)

Ilie Nastase, fostul mare tenisman roman, este gata sa renunte la viata de vedeta din Romania pentru a reprezenta tara la Bruxelles in calitate de europarlamentar.

(foto: dcnews.ro)

Nemultumit de prestatia avuta de anumiti europarlamentari romani la Bruxelles, Ilie Nastase a decis ca este momentul sa intervina si ca tara noastra are nevoie de un ambasador de seama la cel mai inalt nivel.

„E momentul sa ma duc si eu la Bruxelles, sa vorbesc cum vorbesc si altii. Dar eu o sa vorbesc Romania de bine, nu cum o face domnul Laszlo Tokes, care se da roman, dar la Bruxelles ne vorbeste numai de rau” a precizat Ilie Nastase care ar fi motivul pentru care ar vrea sa-si incerce norocul la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Intentia acestuia a fost confirmata de Gheorghe Funar, liderul PRM, care a afirmat ca Nastase va candida din partea PRM si va fi chiar „purtatorul de drapel al Partidului Romania Mare”.

Totusi, o mare problema in acest sens este participarea lui Nastase, in calitate de co-organizator, la turneul de tenis care urmeaza sa aiba loc la Bucuresti si care poarta numele celor doua legende ale tenisului romanesc, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Nastase se teme ca, din aceasta cauza, nu va avea timp sa se pregateasca in cel mai bun mod cu putinta pentru alegerile din 25 mai.

Nastase si-a mai incercat norocul in politica in 1996, cand a candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei. A ajuns atunci in turul al doilea, desi se inscrisesera 47 de candidati, dar a pierdut batalia in fata lui Victor Ciorbea, care a fost preferat de peste 56% dintre alegatori.

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger