AcasăNewsIlie Nastase si Anghel Iordanescu, pe lista UNPR la europarlamentare

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, pe lista UNPR la europarlamentare

Cu doar cateva luni inainte de scrutinul pentru Parlamentul European, incep sa iasa la lumina numele care vor figura pe listele formatiunilor politice din Romania, in aceasta cursa.

Iar sambata s-a aflat ca UNPR-ul lui Gabriel Oprea va merge la alegerile europarlamentare cu doi oameni cu nume foarte cunoscute in sportul autohton si international, deopotriva. Vorbim despre Ilie Nastase, una dintre legendele tenisului mondial, dar si despre fostul antrenor al nationalei, in perioada Generatiei de Aur, cand jucau Hagi, Popescu, Dumitrescu si Dan Petrescu.

Mentiuni referitor al faptul ca Nastase si Iordanescu se vor regasi pe lista pentru alegerile din mai a facut chiar fostul vicepremier Oprea. „Suntem deosebit de onorati sa avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioti romani, unii dintre cei mai buni ambasadori ai tarii noastre, care au sustinut si au promovat fara incetare imaginea Romaniei in lume. De astfel de oameni avem nevoie sa reprezinte tara peste tot in lume, nu de unii care dupa ce au fost trimisi de romani in Parlamentul European au uitat ca ei sunt romani si nu au facut altceva decat sa ne denigreze tara”, a ales sa sublinieze liderul UNPR despre cei doi fosti membri ai Senatului Romaniei, potrivit stiripesurse.ro.

202 afisari

2 COMENTARII

  1. cum? un condamnat penal sa ajunga in parlamentul european? Sa nu mai aud de UNPR in veci

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger