AcasăNewsIlie Nastase, revoltat: "De ce mi se asculta telefonul? Sunt terorist?”

Ilie Nastase, revoltat: „De ce mi se asculta telefonul? Sunt terorist?”

Ilie Nastase/news20.ro

Ilie Nastase a reactionat dur la aflarea vestii ca telefonul sau este ascultat. „Vreau sa ma duc si eu acum la DIICOT, sa intreb de ce mi se asculta telefonul. Sunt terorist? Nu este normal sa mi se asculte telefonul. Eu nu sunt o amenintare pentru Romania”, a declarat Nastase.

Ilie Nastase/news20.ro

Ilie Nastase este revoltat de faptul ca numele prietenei sale, Brigitte Sfat, apare in interceptarea unei convorbiri cu un contrabandist de tigari, care a fost facuta de pe numarul sau de telefon.

„Sunt multi teroristi si mafioti in Romania, dar lor nu le sunt ascultate telefoanele. De ce se fac aceste interpretari, cum ca ar fi vorba despre niste sarbi… Ce treaba are repararea unui salon de manichiura cu traficul de tigari. Nu inteleg deloc ce este cu nebunia asta. Merg la DIICOT sa le cer explicatii, pentru ca este implicata prietena mea. Vreau sa vad si eu convorbirea, pentru ca este numărul meu de telefon si am tot dreptul sa cer asta. Vreau sa mi se puna la dispozitie toate convorbirile pe care le-am avut, sa vad de cate ori am fost ascultat. Daca am vorbit ceva care dauneaza acestei tari sau am facut rau, ma duc si cer singur sa fac puscarie. Dar daca se demonstreaza ca nu am facut ceva rau, le cer sute de milioane despagubiri nenorocitilor astia, ca altfel nu am cum sa ii numesc”, a declarat Ilie Nastase pentru Q Magazine.

Numele Brigittei Sfat, iubita lui Ilie Nastase, apare in interceptarea unei convorbiri cu un contrabandist de tigari, monitorizat in dosarul in care sotia unui diplomat congolez din Serbia este arestata, potrivit unor surse judiciare.

Brigitte Sfat, iubita lui Ilie Nastase, interceptata intr-un dosar de contrabanda cu tigari

author avatar
Dana Conerth
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger