AcasăNewsIlie Năstase: N-am fost învățat cu băutura. Fostul tenismen vrea scurtarea pedepsei...

Ilie Năstase: N-am fost învățat cu băutura. Fostul tenismen vrea scurtarea pedepsei cu închisoarea

Ilie Năstase a cerut judecătorilor reducerea sentinţei de 9 luni de închisoare, motivând că până la 35 de ani nu a consumat alcool și că regretă faptele de încălcare a legilor rutiere.

Ilie Năstase Sursa foto Twitter

“Independent de cine este Ilie Năstase, trebuie să se ţină cont de vârsta lui, de 73 de ani. (…) Aş vrea să ne raportăm la o persoană de 73 de ani care îşi recunoaşte vinovăţia şi este conştientă de urmările faptelor sale”, a declarat Eliza Ene-Corbeanu, avocata lui Ilie Năstase, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti.

Apărătorul a subliniat că infracţiunile comise de acesta nu reprezintă pericol social, că pedeapsa trebuie raportată la persoana fiecărui individ şi că, uzând de recunoaşterea vinovăţiei, Ilie Năstase conştientizează faptele, repercusiunile acestora şi le regretă.

Regret faptele (…) până la 35 de ani nu am consumat alcool„, a declarat fostul jucător de tenis în faţa judecătorilor.

Ilie Năstase a fost condamnat, în februarie, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Poliţiştii rutieri au fost nevoiţi, la mijlocul anului 2018, să blocheze maşina lui Năstase din cauză că acesta a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent, chiar dacă a fost somat să oprească şi i s-a cerut să se legitimize.

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
402 afisari

2 COMENTARII

  1. Bine că devalizatorii României sunt bine-mersi, păpând nestingheriți din averile colosale făcute prin furt și trădare de țară. Găsim infractori de serviciu, ale căror fapte nu au produs, totuși, victime. Băi, Ronin, Ilie Năstase, cu imperfecțiunile lui, a adus glorie țării sale iar acum măcar are bunul simț de a recunoaște că a greșit (maaamă, și ce mai greșeală a comis!). Dacă el trece granița, este recunoscut ca o legendă și mare sportiv. Pe când tu, dacă treci de Bariera Vergului, nu te recunoaște nici mă-ta, dacă dați nas în nas. Nimicule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger