AcasăNewsIlie Nastase, inchiriat de Robert Negoita pentru campanie

Ilie Nastase, inchiriat de Robert Negoita pentru campanie

In timp ce unii candidati platesc artisti ca sa le cante alegatorilor si le ofera mititei si bere la halba, Robert Negoita a gasit o alta metoda de a-i impresiona pe bucuresteni: l-a inchiriat pentru cateva ore pe fostul mare tenismen Ilie Nastase, pentru a se poza cu el.

Dupa concursul cu iz de mita electorala organizat pe Facebook, candidatul Uniunii Social Liberale la Primaria Sectorului 3 a bagat din nou mana in buzunar. El a organizat o conferinta, la o cafenea din Centrul Vechi al Capitalei, unde s-a dus la brat cu celebrul Ilie Nastase, fostul mare tenismen roman. Rolul lui Nastase a fost unul simplu: a stat la masa cu Robert Negoita si le-a spus celor prezenti ca il va sustine pe candidatul la Primaria Sectorului 3. Totusi, pentru fosta glorie a tenisului va fi imposibil sa-l gireze cu votul sau pe candidatul USL, intrucat el locuieste in Sectorul 1, in zona Dorobanti. Altfel spus, intreaga conferinta a fost un simplu teatru, menit sa-i impresioneze pe alegatorii din Sectorul 3. Faptul ca timpul lui Ilie Nastase costa enorm nu mai e un secret pentru nimeni. Este o celebritate, iar fara cateva zeci de mii de euro, Nasty nu se deranjeaza sa filmeze intr-o reclama. Iar cum evenimentul organizat de Robert Negoita a fost un simplu „spot publicitar”, este interesant de de aflat cum a fost platit Ilie Nastase: cash sau cu vouchere, precum castigatorii concursului pe care candidatul l-a organizat pe Facebook.

Chiar si mita electorala e tot pe vorbe

„National” a dezvaluit, in urma cu cateva zile, ca Robert Negoita a organizat un concurs pe Internet, in incercarea de a convinge tot mai multa lume sa-l voteze. Cei care s-au inscris la concurs au fost obligati sa mearga la Palatul Parlamentului, la o intalnire cu Robert Negoita, pentru a primi „un cod secret”. Ieri, unul dintre participanti s-a declarat indignat de faptul ca, desi s-a prezentat la conferinta lui Robert Negoita, nu a primit respectivul cod. „Nu este corect! Am venit acolo doar pentru a lua codul si a merge mai departe in concurs. Nu mi-a dat nimeni niciun cod!”, a marturisit unul dintre participanti, pe pagina de Facebook a lui Robert Negoita. Iar asta demonstreaza ca pana si mita electorala promisa de candidatul USL alegatorilor e tot o gogoasa!

[poll id=”272″]

author avatar
Dan Bratu
333 afisari

2 COMENTARII

  1. Doar pentru faptul ca Domnul Ilie Nastase e un cetatean cu dreptul depline si are implicti dreptul de a sustine omul in care crede nu mi se pare ca trebuie asemanat cu o mascota.
    Si eu il sustin pe Robert Sorin Negoita, Candidatul USL si cu ajutorul vostru, al celor care il sustinem, Robert Negoita ne va scapa de Chinul de 8 ani cu Liviu.Votez pentru binele sectorului 3.

  2. Liviu Negoita realizeaza ca pierde si prin urmare nu mai conteza la cat de josnice sunt mijloacele la care apeleaza pentru a iesi in evidenta.Ce contezeaza cariera lui Ilie Nastase? Nu conteza cui pateaza imaginea important este sa convinga cat mai multi oameni ca el este omul potrivit.
    Poate totusi ar trebui sa ne spuna despre blocurile reabilitate care nu-s reabilate ,de gropile de pe strazi ,mizeria si cetele de caini vagabonzi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger