AcasăNewsIlie Nastase, in vizorul politistilor de doua ori in cateva ore: "Ma...

Ilie Nastase, in vizorul politistilor de doua ori in cateva ore: „Ma duc la CEDO”

Ilie Nastase a castigat 58 de titluri in cariera

Ilie Nastase a ajuns sa dea explicatii oamenilor legii de doua ori, la distanta de doar cateva ore.

In prima faza, a fost controlat in trafic, undeva in nordul Capitalei, dupa ce iesise de la un restaurant unde, din cate a explicat chiar fostul tenismen, la posturile de stiri la care a intervenit telefonic in direct, vineri dimineata, a mancat si a baut trei beri.

De altfel, fostul senator a declarat si faptul ca a admis acest lucru politistilor. A suflat in etilotest, rezultatul fiind, din cate sustine Nastase, 0,05, dar nu a dorit sa dea probe biologice care sa ateste alcoolemia.

Nastase a fost incatusat si dus la sediul Politie Rutiere, pentru a da o declaratie. „Da, i-am jignit, pai daca eu – persoana de 72 de ani, fost parlamentar, fost general spun ca am baut 3 beri, pai crede-ma, mai baiatule. (…) Bun, am refuzat, da-mi amenda, cat trebuie, dar nu-mi pune, mai, catusele (…) daca a iesit la alcoolemie, 0,05, de ce sa mai faci sangele?”, a reactionat fostul sportiv, la Realitatea Tv.

Totodata, Ilie Nastase a anuntat ca va merge la Spitalul de Urgenta, pentru a-si scoate certificat medico-legal, acuzand leziuni la maini, de la incatusare, decis sa se adreseze CEDO, pentru a-si sustine cauza. Zis si facut, cateva ore mai tarziu de la primul incident.

Nastase nu s-a mai urcat la volan, ci a mers pe scuter. Doar ca acolo a intrat in atentia unui alt echipaj de politie, in zona spitalului Floreasca. Acuzat ca ar fi trecut pe culoarea rosu a semaforului, Ilie Nastase a negat. „Am trecut pe linia (culoarea-n.n) verde, dar cica n-am nu stiu ce asigurare si am dosar, auzi… (…) ei stateau la panda acolo. (…) n-am facut nimic, am un dosar penal, auzi … m-au oprit ca au zis ca am trecut pe rosu, cand era verde”, a sustinut Nastase in fata reporterilor, pana sa urce in masina Politiei, pentru a merge la Brigada Rutiera, la declaratii.

Intrebat daca s-a ales cu al doilea dosar in cateva ore, Nastase a raspuns: „nu stiu, intreba-i pe ei”. „Ma duc la CEDO (…) ca aici n-am nicio sansa cu politistii, cu militienii”, a acuzat fostul camion de la Roland Garros.

author avatar
Andrei Coman
449 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai daca e patrimoniu atunci sa facem șoseaua lui Ilie sa se ciocneasca doar un zurliu ca el cu un zurliu ca tine si poate transmiteți și peFB. La ce bun reguli.

  2. Măi cioropel mai bine te duci la Papa decât la CEDO. Chiar că ai tupeu de țigan. Tu chiar crezi că ăia de la CEDO se ocupă de un șofer beat la volan care se crede buricul pământului ? Dacă făcea-i fițele astea în State, acum nu mai aveai dinți în gură. Capisci ?!

  3. Ilie Nastase devenit foarte incomod pentru faptul ca nu prea a fost niciodata „corect politic”, pentru faptul ca este foarte popular mai ales in afara tarii, prieten cu multe VIP-uri, iubit sau detestat in lume, dar oricum foarte cunoscut. Aceasta operatiune a fost premeditata cu scopul de a-i terfeli imaginea. Filat in permanenta, a fost observat si fotografiat ca a consumat bauturi alcolice, ca apoi sa fie anuntat echipajul care-l astepta…Politia a actionat de asa maniera incat sa-l provoace sa vorbeasca urat, sa-l enerveze, ca sa justifice apoi bruscarea, umilirea si incatusarea sa ca pe un criminal sau traficant de droguri… Imaginea si stirea a fost apoi preluata de presa noastra, de Associated Press si mai departe de toata presa internationala de mare tiraj. Nu stiu cat s-a reusit distrugerea imaginei lui Ilie Nastase, dar ne-am mai facut inca o data de rusine pentru modul cu ne tratam personalitatile. A castigat Politia ceva? Dimpotriva! A castigat Romania ceva? Dimpotriva! A castigat doar propaganda antiromaneasca care crede ca a reusit sa mai elimine un adversar. Ne aducem aminte ca Ilie Nastase a fost printre putinii (poate chiar singurul) care au avut curaj sa ia o atitudine hotarata dupa aparitia fotografiei excelentei sale Klemm cu steagul tinutului secuiesc si cu separtistii maghiari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger