AcasăNewsIlie Năstase îl ameninţă pe Ciprian Marica: "Merg la Poliţie, la DNA,...

Ilie Năstase îl ameninţă pe Ciprian Marica: „Merg la Poliţie, la DNA, la Ministerul Justiţiei, la CEDO, peste tot!”

ilie nastase maricaIlie Năstase îl ameninţă pe Ciprian Marica: "Merg la Poliţie, la DNA, la Ministerul Justiţiei, la CEDO, peste tot!"

Ilie Năstase si Ciprian Marica, doi foşti buni prieteni, naş şi fin chiar, fostul fotbalist fiind naşul de cununie al fostului tenismen, au ajuns să se certe din cauza unei baze sportive din Bucureşti.

Mărul discordiei este o bază sportivă care le poartă numele şi despre care Năstase susţine că i-a fost furată de fostul atacant al echipei naţionale.

Marica l-ar fi scos pe Năstase abuziv din fundaţie

Fostul număr 1 ATP i-a făcut plângere penală fostului său partener de afaceri pentru fals în acte după ce l-ar fi scos din propria fundaţie. În replică, Marica spune că acuzaţiile sunt la limita ridicolului.

Merg la Poliţie, la DNA, la Ministerul Justiţiei, la CEDO, merg peste tot. Eu i-am închiriat lui un teren de fotbal, am fost drăguţ, şi de la terenul de fotbal, el a vrut să ia totul, cam aşa s-a întâmplat.

Eu îl aduc acolo şi el mă dă pe mine afară?! Eu, 22 de ani, m-am bătut să iau terenul ăla acolo să fac academie de tenis. În statut scrie că membrii fondatori nu pot fi daţi afară, el nu înţelege asta„, a declarat Ilie Năstase.

În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice.

Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor„, a declarat Ciprian Marica la postul Antena 3.

Năstase acuză un plan bine pus la punct

Potrivit lui Ilie Năstase, Marica a folosit acte și semnături false pentru a-l scoate din fundație. Ilie Năstase a transmis că l-a dat în judecată pe Ciprian Marica, pe care l-a și numit ”hoț și escroc”.

E prima oară de când a izbucnit acest scandal în care eu am actele oficiale, ce a depus Ciprian cu tatăl și unchiul la judecătorie. La prima instanță s-a anulat, ei au cerut să fie membri fondatori ai acestei fundații și nu există. În fundația mea, membrii fondatori ies din fundație numai când mor.

El ce a făcut? După ce a fost refuzat, a făcut o ședință, eu nu am fost prezent, că el menționează că eu am fost prezent și ceilalți doi membri fondatori ai mei, dintre care unul e în America și el a spus că noi am fost acolo și am decis ca el să nu mai fie membru fondator, ci doar simplu membru. El ce a făcut? A luat ce i-a dat răspuns judecătoarea și a folosit aceleași acte din 6 iulie.

Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu-i e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a spus Ilie Năstase, potrivit Prosport.

author avatar
Andrei Ștefan
589 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger