AcasăNewsIlie Nastase da in judecata statul roman. Vrea milioane de dolari!

Ilie Nastase da in judecata statul roman. Vrea milioane de dolari!

Fostul mare tenisman Ilie Nastase a anuntat ca va da statul roman in judecata si solicita milioane de dolari.

Este vorba despre banii obtinuti de Romania din televizarea meciurilor jucate echipa noastra de Cupa Davis in finalele din 1969, 1971 si 1972.

„O sa cer bani Romaniei pentru ca mi-au luat toti banii de la Cupa Davis la meciurile cu SUA. Meciurile alea s-au televizat si au adus milioane de dolari, bani pe care eu nu i-am vazut niciodata. E o idee buna sa dau acum in judecata Romania. Vad ca multi fac asta si recupereaza bani”, a fost mesajul incredibil transmis de Ilie Nastase.

Fostul mare tenisman se dovedeste a fi un tip extrem de franc si recunoaste ca „nu pot sa spun ca am fost vreodata patriot. Fiecare joaca pentru el si in primul rand cu gandul la bani. Daca poate sa faca si bine Romaniei, cu atat mai bine. Mi-e greu sa cred insa ca cineva poate fi patriot”.

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a jucat de trei ori finala, fiind invinsa de fiecare data de SUA (5-0 in 1969, 3-2 in 1971 si 3-2 in 1972).

In 1971 si in 1972 am fost aproape de a da marea lovitura, dar de fiecare data ne-a lipsit foarte putin. In ambele confruntari Ilie Nastase a obtinut cate o victorie la simplu.

author avatar
Cristi Ionita
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger