AcasăNewsIlie Nastase acuzat de furt: ”N-am fost eu! Poate amantul, iubitul!”

Ilie Nastase acuzat de furt: ”N-am fost eu! Poate amantul, iubitul!”

Ilie Nastase este cercetat penal pentru furt, dupa scandalul cu Brigitte Sfat. Sotia acestuia il acuza pe fostul tenismen, ca a  intrat pe geam si i-a luat haine din casa. Contactat pe tema, acesta a negat insa cele intamplate si a declarat ca se afla la malul marii. Cei doi sunt intr-un proces de divort. Brighitte Sfat anunta, in urma cu ceva timp, ca a incercat in repetate randuri sa-si salveze casnicia dar ca nu a reusit, astfel ca, si-a facut un nou iubit, spre disperarea lui Ilie Nastase.

Tenismenul a fost acuzat de, inca, actuala sa sotie ca ar fi intrat in casa pe care o detin cei doi la mare, pe geam, de unde a plecat cu mai multe genti cu haine. Cand a constatat furtul, Brigitte Nastase a chemat politia si il acuza pe fostul tenismen ca i-ar fi furat mai multe bunuri. ‘”Eu sunt la Mamaia acum, nu aveam cum sa ii sparg eu geamurile. O fi intrat altul, iubitul, amantul”, a spus Ilie Nastase. Politia a intervenit la casa vedetei. Ilie Nastase este acum cautat de autoritati, in urma sesizarii facute de sotia lui.

Pe de alta parte, dosarul privind suspendarea carnetului de conducere  a lui Ilie Nastase, a fost intors de procurori la Politie pentru audierea unor martori care ar putea sa clarifice si alte aspecte din acest prim dosar. Amintim ca, in 25 mai, Ilie Nastase a ajuns, de doua ori la Politie, dupa ce a fost luat de un echipaj, fiind oprit in trafic, la scurt timp dupa plecarea de la Spitalul Floreasca. Nastase conducea un scuter pentru care legea prevede obligativitatea permisului de conducere, acesta avandu-l suspendat. Atunci, tenismenul s-a ales cu al doilea dosar penal intr-o zi. Politistii de la Rutiera l-au incatusat atunci si l-au dus la IML. La randul sau, fostul jucator de tenis i-a acuzat pe politistii care l-au ridicat prima oara ca au fost brutali, punandu-i catuse.

author avatar
Ramona Feraru
639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger