AcasăNewsIlfovean acuzat de inselaciune cu locuri de munca, arestat. Ce sume pretindea...

Ilfovean acuzat de inselaciune cu locuri de munca, arestat. Ce sume pretindea de la victime!

Un barbat in varsta de 44 de ani a ajuns in arest preventiv, dupa ce a fost acuzat ca ar fi inselat mai multe persoane carora le-a promitea contracte de munca in strainatate, in schimbul unor sume de bani.

Politistii au inceput o ancheta in momentul in care au primit o reclamatie, de la un om care i-ar fi oferit suspectului 400 de euro si 1.600 de lei, in schimbul unui loc de munca peste hotare.

Cercetarile facute de catre oamenii legii la domiciliul barbatului au scos la iveala faptul ca ilfoveanul ar fi postat mai multe anunturi de angajare pe Internet, iar sub pretextul facilitarii angajarii in afara tarii, ar fi inselat mai multe persoane, cu sume cuprinse intre 200 de euro si 1.600 de lei, pentru care ar fi emis facturi si chitante contrafacute. Mai mult, reprezentantii Serviciului de Investigatii Criminale au facut perchezitii la domiciliul suspectului. In total, au anuntat reprezentantii Politiei, intr-un comunicat, barbatul aflat in arest preventiv este acuzat de 11 infraciuni de inselaciune si cinci de fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger