AcasăNewsIlfov: Trei barbati, retinuti. Sunt acuzati de trafic de droguri de risc

Ilfov: Trei barbati, retinuti. Sunt acuzati de trafic de droguri de risc

Politistii ilfoveni au anuntat, vineri ca, impreuna cu procurorii DIICOT, au destructurat o grupare specializata in trafic de droguri de risc. Trei persoane au fost retinute si urmeaza sa fie prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva.

Dupa ce politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ilfov au depistat doi barbati din Voluntari care ar fi detinut, in vederea comercializarii, aproximativ 58,75 de kilograme de cannabis verde si 230 de grame cannabis uscat, politistii au demarat cercetari in acest caz. Ulterior, oamenii legii au depistat un al treilea suspect, care, potrivit precizarilor comunicatului IGPR ar fi vandut circa 120 de grame de cannabis uscat.

Continuand verificarile, oamenii legii au stabilit ca gruparea in cauza ar fi detinut si traficat diferite cantitati de cannabis, pe raza Capitalei, incepand cu luna iulie a acestui an. Ca urmare a celor constatate, cei trei barbati au fost retinuti de catre procurorii DIICOT, urmand sa fie prezentati magistratilor Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: bistritaonline.ro

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger