AcasăNewsIlfov: 17 persoane implicate in spargeri de locuinte, ridicate de politisti

Ilfov: 17 persoane implicate in spargeri de locuinte, ridicate de politisti

(foto: radicalonline.info)

Oamenii legii din judetul Ilfov au ridicat 17 persoane implicate in spargeri de locuinte.

(foto: radicalonline.info)

Descinderile au avut loc duminica dimineata. Cele 17 persoane ridicate de oamenii legii ar fi fost implicate in spargerea mai multor locuinte din judetele Prahova si Ilfov, de unde ar fi furat bijuterii, bani si aparatura electrocasnica in valoare de aproximativ 100.000 de euro.

„Duminica dimineata, ofiterii de investigatii criminale, cu sprijinul politistilor din cadrul Serviciului Actiuni Speciale, au descins simultan in 17 imobile, in vederea destructurarii unei grupari specializate in furturi din locuinte. Membrii gruparii sunt suspectati de comiterea a 12 furturi din locuinte, fapte prin care au creat partilor vatamate un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro”, potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov.

Membrii gruparii fortau geamurile si usile locuintele, cand proprietarii nu erau acasa si sustrageau bijuterii, sume de bani si aparatura electronica. Bijuteriile ajungeau sa fie valorificate la un amanet din Bucuresti. Cei 17 au varste cuprinse intre 18 si 25 de ani si au fost dusi de politisti la sediul  IPJ Ilfov pentru audieri. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu vor decide ce masuri se vor lua la finalul audierilor.

author avatar
Andra Nesu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger