AcasăNewsIldiko Balmus, vrajitoarea lui Dan Diaconescu, retinuta pentru inselaciune

Ildiko Balmus, vrajitoarea lui Dan Diaconescu, retinuta pentru inselaciune

sursa foto: romaniatv.net

Ildiko Balmus, una dintre cele mai cunoscute vrajitoare din Romania, a fost retinuta de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

sursa foto: romaniatv.net

Ildiko Balmus este acuzata de inselaciune. Procurorii sustin ca vrajitoarea a reusit sa pacaleasca zeci de persoane cu probleme medicale. Ildiko solicita sume importante de bani si promitea tratamente miraculoase in urma carora bolnavii aveau sa se insanatoseasca.

Sustinuta de sotul ei, Gelu Balmus, de fiica ei, Timea Farkas, de fiul ei, Tiberius Balmus, si de un alt tanar, Szollar Miklos, Ildiko Balmus a reusit, in decurs de numai sase luni, sa pacaleasca zeci de persoane de la care a incasat sume de bani cuprinse intre 500 si 120.000 lei.

„Banuitii, prin folosirea de nume si calitati mincinoase, sub pretextul efectuarii unor tratamente miraculoase de vindecare, au pretins si primit de la mai multe persoane vatamate sume de bani cuprinse intre 500 si 120.000 de lei”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de reprezentantii Politiei Capitalei.

Ildiko Balmus, care a devenit celebra gratie aparitiilor la postul de televiziune condus de Dan Diaconescu, a fost retinuta alaturi de fiica sa, Timea Farkas. Cele doua vor fi prezentate, vineri, magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger