AcasăNewsIlan Laufer, implicat într-un accident la Câmpina! Politicianul şi familia sa, transportați...

Ilan Laufer, implicat într-un accident la Câmpina! Politicianul şi familia sa, transportați la spital

Clipe de coşmar pentru Ilan Laufer şi pentru familia sa. Autoturismul condus de politician (fost ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, între anii 2017-2018), implicat într-un accident în municipiul Câmpina, județul Prahova.

Se pare că un şofer a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază, fără să acordae prioritate de trecere, intrând în coliziune cu autoturismul condus de Laufer.

Ilan Laufer, soţia şi copiii – răniţi

În urma impactului a rezultat rănirea lui Laufer Harry Ilan, precum și a soției și celor 2 copii minori, fiind transportați la spital, pentru toate investigațiile medicale necesare.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosbile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani”, se precizează în comunicatul Poliției.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

author avatar
Andrei Ștefan
1.268 afisari

14 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger