AcasăNewsIl va sfasia „Buldogul” pe Igas?

Il va sfasia „Buldogul” pe Igas?

Vasile Blaga

Nu stim cum i-a picat lui Traian Igas depozitia procurorului Max Balasescu in fata instantei, cum ca a fost saltat de DNA pentru ca plecase la „branconaj”. Pentru ca politicianul care tocmai ce a pierdut portofoliul Internelor ar putea avea probleme serioase, si cu Balasescu retinut, si fara.

Vasile Blaga este cunoscut drept un dur care nu are mila fata de dusmani

Problemele lui Igas au iz de natura penala si vin tocmai din partea fostilor subalterni, sefi ai Politiei si ai altor structuri, ramasi loiali lui Vasile Blaga. Si care nu au inghitit niciodata „igasizarea” fortata a ministerului.

Favorizarea infractorului

Traian Igas se simte ca vanatul in bataia pustilor „branconierilor”

Conform surselor noastre, daca ar primi verde din partea „Buldogului”, comandantii cu functii ar declansa cu draga inima anchetarea fostului lor sef sau cel putin ar da drumul la dezvaluiri cu privire la acuzele ce i se aduc acestuia, in principal la cea de favorizare a infractorului. Iar o simpla intoarcere la dosarul arestarii fostului secretar de stat Laurentiu Mironescu ar furniza destul material de lucru procurorilor…

author avatar
Toni Matei
1.199 afisari

2 COMENTARII

  1. Da da da, sa vedem cum danseaza el nenea Igaji cand ii pune muzica Blaga, hop una si unca doua ca sa nu iau „ani 9”. 🙂 . Sunt curios cand o sa il rupa si pe Funeriu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger