AcasăNewsIl va salva Corlatean pe Nastase de la condamnarea definitiva?

Il va salva Corlatean pe Nastase de la condamnarea definitiva?

Neasteptata numire a lui Titus Corlatean, diplomat de formatie, in fruntea Justitiei, ar putea avea ca scop principal ”spalarea” lui Adrian Nastase.

Adrian Nastase, placut surprins de sansa oferita de soarta

Prezentat de guvernarea PDL pe post de primul ”peste mare” prins in navoadele justitiei, Adrian Nastase a avut placuta surpriza de a-si vedea unul dintre cei mai fideli ucenici numit ministru al Justitiei. Taman acum, cand Nastase asteapta sa vada daca recursul declarat la procesul ”Trofeul calitatii” il va scapa de cei doi ani de inchisoare cu care l-a incaltat prima instanta. Iar amanarea verdictului pare deja de bun augur, din moment ce el va fi dat dupa inscaunarea lui Titus Corlatean.

Apropiat recunoscut al fostului premier PSD, Titus Corlatean este banuit ca pune la cale salvarea lui Adrian Nastase

Cei drept, fanii teoriei au destule elemente in favoarea lor. In primul rand, Corlatean isi datoreaza cariera politica lui Nastase care, premier fiind, l-a luat pe post de consilier personal pe probleme de politica externa. Eveniment petrecut in octombrie 2001, data la care Corlatean devenea si doctorand. Si nu oriunde, ci la Universitatea Bucuresti, institutie unde si Nastase era conducator de doctorat din 1999. De aici si pana la eticheta de ”om al lui Nastase” pusa lui Corlatean in PSD (si nu numai) nu a mai fost decat un pas. Interesant este ca destinul celor doi s-a impletit si pe plan profesional, pe Corlatean regasindu-l acum lector la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti si la Universitatea Nicolae Titulescu, doua institutii unde preda si mentorul sau, Nastase. Iar cu un parcurs de viata atat de strans legat de inculpatul Adrian Nastase, este greu de crezut ca noul ministru al Justitiei va sta inert, cu ochii legati si cu balanta-n mana, asteptand sa-i fie condamnat definitiv binefacatorul.

author avatar
Simona Badulescu
995 afisari

3 COMENTARII

    • nu va merge el personal!cur lăţean are destul tupeu să-i cheme la el şi să le sugereze s-o lase mai moale cu condamnarea că pot da de dracu’!de ce s-o fi amânat iar ,deşi se anunţase ca va fi ultimul termen?

  1. Nu numai ca v-a fi absolvit de pedeapsa, dar v-a da statul in judecata pentru ca i-au stricat imaginea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger