AcasăNewsIl schimba Basescu pe Boc?

Il schimba Basescu pe Boc?

Duminica seara, presedintele Traian Basescu s-a intalnit in secret cu 16 lideri ai PDL la o vila de protocol din Cartierul Primaverii. Potrivit mai multor surse, motivul intalnirii l-ar fi constituit schimbarea lui Emil Boc din fruntea guvernului.

In aceasta dimineata are loc sedinta Biroului Permanent al PDL. Oarecum surprinzator, la sedinta participa si noul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, care nu este membru al partidului. Tot astazi, de la ora 15, premierul se intalneste cu parlamentarii PDL, se pare pentru a discuta despre demisia sa si strategia pe care partidul ar trebui sa o urmeze ulterior in Parlament .

Schimbarea premierului Boc, a carui imagine s-a erodat ca urmare a masurilor nepopulare din ultima perioada, si aducerea in locul sau a unui tehnocrat se vehiculeaza de mai multa vreme. Totusi, recent, Traian Basescu critica specialistii de la BNR, care ar fi buni doar la dat sfaturi: „BNR e un continuu profesor. Ia întrebati pe vreunul din ei daca vrea sa fie ministru al Finantelor sau prim-ministru. Viata de responsabil la varf nu este usoara.” A reusit Basescu intre timp sa convinga pe vreunul „sa vina in arena”?

254 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger