AcasăNewsIl mai stii pe DOREL care se misca greu de inchidea la...

Il mai stii pe DOREL care se misca greu de inchidea la NON-STOP? Uite ce face acum! (FOTO, VIDEO)

Ce-ti vine prima data in minte cand auzi fraza: „Ne miscam si noi mai cu talent”? Ei bine, Dorel revine din nou in centrul atentiei.

(foto: cursuriechitatie.wordpress.com)

Se pare ca protagonistul reclamelor hilare la coniac este somer in prezent. Actorul planuieste sa se mute in afra Romaniei si isi cauta de munca prin strainatate. Aurel Boata are 40 de ani si a devenit celebru dupa ce a jucat rolul lui Dorel din niste reclame la un coniac. Spune ca nu mai vrea sa mai joace in spoturi publicitare si ca s-a saturat sa tot fie asociat cu Dorel. Vrea sa se dedice marii sale pasiuni pentru echitatie.

“Momentan sunt somer, am renuntat sa mai dau lectii de echitatie, desi am facut asta in tara ani buni. Nu-mi mai convine in Romania, vreau altceva. Inca ma recunoaste lumea pe strada, se uita, zambesc, stiu ca nu o fac cu rautate, insa eu am trecut peste acel capitol. Este un subiect incheiat, nu ma mai intereseaza sa fac acest lucru. Am obosit sa fiu ascociat cu acel personaj, eu sunt cu totul altfel”, a declarat Aurel Boata pentru cancan.ro.

[youtube]MBG-qom_b4w[/youtube]

[youtube]Fvo5nMnus1w[/youtube]

[youtube]YkMnReoBuwk[/youtube]

 

author avatar
Andra Nesu
831 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger