AcasăNewsIl cheama Ambani si da net gratis la 1 miliard de oameni!

Il cheama Ambani si da net gratis la 1 miliard de oameni!

S-au dat de ceasul mortii ca raman fara Internet dupa explozia satelitului Facebook, dar iata ca asiaticii primesc o mana de ajutor chiar de la un om de-al lor. Il cheama Ambani, Mukesh Ambani, si omul are de dat multe. Chiar si Internet si nu de orice fel, ci fix conexiune 4G. Si e gratuit, la naiba, nu cu costuri!

Prin Reliance Jio, propria sa retea de telefonie mobila, omul de afaceri Mukesh Ambani ofera Internet 4G gratuit pentru un miliard de indieni! Investitia se ridica la 20 de miliarde de dolari –  a construit peste 100.000 de relee de telefonie mobila in tara, care deservesc 18.000 de orase si 200.000 de sate. In timpul unei demonstratii efectuate la New Delhi, viteza de download a retelei Reliance Jio a atins 21 Mb/s. Lui Ambani nici ca-i pasa de costuri, mai ales ca oferta cu care iese el pe piata este „de nerefuzat”: free Internet pana la finele lui 2016, urmand ca incepand cu 1 ianuarie sa impuna un abonament lunar de numai 2,25 dolari, cel mai mic pret din Asia, scrie CNN Money.

In prezent, reteaua 4G acopera aproape 80% din teritoriul Indiei, ceea ce inseamna ca noua era digitala va deservi in jur de 1 miliard de oameni. „Totul si orice evolueaza spre digital devine, in final, digital. Viata insasi a devenit digitala”, le-a explicat Ambani investitorilor intrati alaturi de el in proiectul Reliance Jio.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger