AcasăNewsIKEA se reprofilează. Face echipamente de protecție

IKEA se reprofilează. Face echipamente de protecție

Cunoscutul  brand de mobilier și chiftele a anunţat ieri că a început să producă echipamente de protecţie, precum şorţuri şi viziere, pentru angajaţii din sectorul medical care luptă împotriva răspândirii noului coronavirus,

Cererea pentru obiectele sale de mobilier se menţine la un nivel constant, în contextul în care mulţi dintre angajaţii companiei suedeze lucrează de acasă din cauza epidemiei de COVID-19, a declarat Henrik Elm, directorul de achiziţii al Inter Ikea Group, care deţine brandul Ikea.

El a spus că fluctuaţiile lanţului de aprovizionare au crescut în ultima perioadă, pe măsură ce noul coronavirus s-a răspândit în Europa şi în cele două Americi, cele mai mari probleme fiind cauzate de cozile apărute la frontiere şi de închiderea acestora.  IKEA s-a pregătit din timp şi a reuşit să treacă relativ bine peste aceste dificultăţi, distribuindu-şi oferta de produse în depozite aflate în mai multe zone ale lumii, a precizat Henrik Elm. Cu toate acestea, IKEA şi-a închis temporar magazinele din mai multe ţări. Ar mai fi de adăugat că, așa cum se întâmplă în România, dar și în alte țări, IKEA suferă cel mai tare din cauza imposibilității de a comercializa celebrele chiftele, pentru că, să recunoaștem, pe acestea se dădea marea bătălie. Cu mobila s-a convins toată lumea.

author avatar
Andrei Coman