AcasăNewsIi place lui sa fie incompatibil! Mircea Diaconu da Senatul pe Primaria...

Ii place lui sa fie incompatibil! Mircea Diaconu da Senatul pe Primaria Ciorogarla

Dupa tot circul cu ANI si Parchetul General, actorul Mircea Diaconu renunta la politica mare, de la centru, optand pentru un post de primar.

Mircea Diaconu, una dintre tintele favorite ale ANI

”Mai sunt trei zile senator, iar in rest am decis sa nu mai candidez si m-am retras din viata asta politica imediata. Asta pentru ca mi-am ales singur demnitatea cea mai importanta, aia de cetatean”, a declarat liberalul Mircea Diaconu, ieri, dupa ce a dat cu subsemnatul, pret de o ora, in fata procurorilor.

Odata incheiate socotelile cu politica, Diaconu sustine ca se va dedica, trup si suflet, actoriei.  ”Peste cinci zile incep un film exceptional, care este mai bun decat un mandat intreg. Joc personajul principal, iar scenariul este foarte bun”, a dezvaluit liberalul. In productia care l-a entuziasmat atat de tare, Diaconu interpreteaza rolul primarului din Ciorogarla, care are parte de tot felul de aventuri. Cunoscand elanul inspectorilor de integritate, este posibil ca, dupa lansarea peliculei, Mircea Diaconu sa fie acuzat din nou de incompatibilitate, ANI urmand sa constase ca functia de primar, fie ea si fictiva, nu se pupa neam cu cea de director de teatru.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
978 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger