AcasăNewsIGPR: Radu Mazare este in custodia Politiei Romane/Fostul primar va fi adus...

IGPR: Radu Mazare este in custodia Politiei Romane/Fostul primar va fi adus azi in tara

Radu Mazare mai trebuie sa astepte pana sa poata pleca din tara

Peste cateva ore, fostul edil al Constantei urmeaza sa ajunga din nou in Romania, din Madagascar, de aceasta data escortat de oameni ai legii.

De altfel, inca de dimineata Inspectoratul General al Politiei Romane a transmis, intr-o scurta precizare de presa, ca „la aceasta ora, persoana urmarita international, Radu Stefan Mazare, este in custodia Politiei Romane”.

In cursul acestei seri, mai exact in jurul orei 20, ar urma sa aterizeze aeronava care ii va aduce in Romania pe Radu Mazare si pe cei din echipa de politisti romani. care au mers dupa fostul primar in Madagascar, pentru a parcurge formalitatile presupuse de procedura de extradare.

author avatar
Cristina Stefan
240 afisari

4 COMENTARII

  1. @Remarcați și că plajele trebuiesc readuse în proprietate publică, dacă s-a pornit o dezbatere despre astfel de chestiuni, așa cum stabilește legea 213 din 1998, ? Apreciați că Inspecția Judiciară și Secția pntru Investigarea Magistraților ar trebui să verifice dosarele în cauzele în care judecătorii nu au pronunțat în sentițe și refacerea patrimoniului public inalienabil, indivizibil și insesizabil, prin reconstitirea dreptului de proprietate publică și constatarea dreptului de administrare al instituțiilor cu atribuții legale, ?
    Remarcați și faptul că bunurile aparținând patimoniuluipublic, indiferent de modul de dobândire și stabilite de lege ca aparținând patrimoniului public , nu pot fi restituite,
    Vă închipuiți ce ar însemna ca foștilor proprietari ce au fost expropriați pentru construcția de autostrăzi sau a altor obiective de interes public să le fie restituite terenurile pe amplasamentele anterior deținute, dacă ar solicita instanțelor astfel de chestiuni, ? Apreciați că lipsa undei decizii a instanței de reconstituire a dreptului de proprietate publică și desemnarea responsabililor care aveau în administrare proprietatea publică, a plajelor, și căror instituții le revine obligația de a administa plajele care sunt stabilite a fi bunuri public de legea 213 din 1998 a dus la sporirea pedepselor pentru persoanele condamnate în dosar prin nerecuperarea unui prejudiciu care se acoperă prin restituire plajelor către instituțiile publice ce au în administrare proprietatea publică, ?

  2. Unde sa scriem ca Mazare nu a fost ajutat sa fuga in Serbia ca fratele in furat Ghita . Este o mare favoare facuta celor 8 milioane de romani aflati sub pragul saraciei ca nivel de trai. Multamim tov, Dragnea , speram ca ti – ai schimbat gumatii si ciorapii tricotati cu cizme rusesti cumparate din Ungaria de la fratele fotbalist Orban , cel care miroase a slana si ranza de gasca . Speram ca Mazare va retroceda statului roman cei peste 100 milioane de euro luati mita la vanzarea frauduroasa a plajelor din Mamaia si Constanta. JOS CIUMA ROSIE si PSD=PCR= FSN.

  3. Și caracterul de imprescriptibilitatea al proprietății publice referitoare la bunurile mobile și imobile aparținând domeniului public, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger