AcasăNewsIgas: Suspendarea din functie a lui Traian Basescu este "o aberatie"!

Igas: Suspendarea din functie a lui Traian Basescu este „o aberatie”!

Traian Igas

Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat, luni, ca propunerea USL privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu este „o aberatie”, prin care se doreste de fapt distragerea atentiei opiniei publice de la tensiunile din PSD.

Traian Igas

Igas a facut aceasta precizare inainte de sedinta BPN al PDL, dupa ce a fost intrebat cum vede propunerea USL privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu. „Cred ca este o aberatie a celor de la PSD, in special venita din zona expertilor juridici pe care ii are Victor Ponta, am vazut ce au facut si la Senat, cata expertiza au putut sa emita, si sunt convins ca nu vor altceva din toata aceasta ecuatie decat se distraga putin atentia din partea opiniei publice in ceea ce priveste tensiunea din interiorul PSD”, a raspuns Traian Igas.

USL incepe de suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu

El a aratat ca dupa aceasta distragere a atentiei se va vedea ce se va intampla cu propunerea de excludere a lui Mircea Geoana din PSD. „Putem vedea cu totii ceea ce se intampla cu propunerea de excludere a domnului Geoana si cred ca lucrurile nu se vor opri aici, in scurt timp vom putea vedea si alte forte din cadrul PSD care vor parasi acest partid”, a apreciat Traian Igas.

 

author avatar
Ciprian Purice
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger