AcasăNewsIgas, prins la mijloc in „razboiul benzinei” furate

Igas, prins la mijloc in „razboiul benzinei” furate

Traian Igas se lupta cu stocurile de combustibili

La ordinul personal al lui Traian Igas, Directia de Audit Intern a facut un sever control la nu mai putin de 182 de unitati din Politie, Jandarmerie si  IGSU, descoperind ceea ce se stia oricum : la Interne se fura pe capete!

Traian Igas se lupta cu stocurile de combustibili

Numai ca ideea ministrului de a verifica stocurile de carburanti se  dovedeste una nefericita pentru el. Pe de o parte, vor fi predati Parchetelor Militare sefii responsabili de lipsa catorva zeci de tone de combustibil. Numai ca acestia, ca si multi alti comandanti, au inceput sa ceara intempestiv sa li se deconteze banii dati din propriul buzunar pe benzina si motorina pentru patrulari.

Politistii se apara ca daca nu ar fi intrat in rezervele de benzina, ramaneau prin parcari

Astfel, Inspectoratul Politiei de Frontiera Timis a fost gasit cu o „gaura” de 900 litri benzina. Numai ca oamenii se apara sustinand ca au trebuit sa intre in „rezerve”, pentru ca nu puteau opri misunile de prindere a contrabandistilor la jumatatea drumului, ratia alocata fiind, in multe cazuri, de doar 1,3 litri pe zi de masina.

author avatar
Toni Matei
656 afisari

2 COMENTARII

  1. Tipic romanesc. Cand nu avem probleme ne facem singuri. Politia fura de la ei din curte si anume conbustibil interesant. Pai cum fura cand ei nu au combustibil sa patruleze, cum fura cand agentii si mai ales aia de la sate sau comune baga din buzunar, sau cumpara pixuri, hartie de fax si cate si mai cate ca sa isi poata desfaura cat decat activitatea. Curios e de cea acum ancheta si nu acum o luna 2-3 sau de la anu, nu cumva mai trebuie sa cada niste oameni incomozi sau sa dai afara fara sa ti se strige ca lasi oamenii in strada? Domnule Igas sunteti clar „Razboinicul Benzinei”.

  2. ei dom igas,cum stam cu branconierii de..benzina te-ai lamurit sau…te voteaza in continuare?..vorba lui nenea Iancu:mai trebuie si altadata,..pac la rasboiul,un nou control si toti te vor iubi….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger