AcasăNewsIgas, Academia si jandarmeritele

Igas, Academia si jandarmeritele

Traian Igas are multe idei, dar proaste!

Desi de ceva vreme se transformase intr-un adevarat „cimitir al elefantilor”, unde puzderie de generali isi gaseau refugiul ca profesori, cativa ani, pana ce ieseau la pensie, Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”  este atinsa si ea de blestemul „igasizarii”.

Traian Igas are multe idei, dar proaste!

Ministrul de Interne i-a pus astfel gand rau si unitatii de invatamant etalon a Politiei Romane si vrea sa-i schimbe numele in Academia de Ordine si Siguranta Publica. Semn rau pentru cei care viseaza sa urmeze o cariera nu doar patruland pe strazi, ci activand la structuri speciale ca „operatiuni speciale”, „crima organizata” sau „antidrog”.

Louis de Funes-Pecica

Ministrul de Interne viseaza ca viitoarea Facultate de Jandarmerie va geme de reprezentante ale sexului frumos

De parca umilinta nu ar fi fost indeajuns, surse din apropierea ministrului de Interne sustin ca acesta vrea sa bulibaseasca intru totul sistemul, infiintand in schimb, in premiera totala, o Facultate de Jandarmerie. Unde, de ce nu, sa se poata  inscrie si picatii de la BAC, ca, cine stie, or ajunge vreodata chiar ministri.

Afisul filmului care, probabil, l-a inspirat pe ministrul de Interne

O mana de consilieri si de chestori cu capul pe umeri incearca sa-l convinga pe Traian Igas sa renunte la nastrusnica sa idee, dar acesta nu si nu: „ Batman, Batman, Batman”!!! De fapt, „ Jandarmerite, jandarmerite si iar jandarmerite”, pentru ca in cadrul facultatii un numar important de locuri ar urma sa  fie rezervat doar reprezentantelor sexului frumos. Acum, sperand ca nu vrea sa ajunga un fel de Louis de Funes de la Pecica, d’apoi sa ne mai gandim la preluarea modelului Gaddafi, nu  ramane decat ca Traian Igas sa inteleaga ca sunt suficiente politistele care au impanzit ministerul, chiar nemaifiind nevoie si de aparitia suratelor lor jandarmerite.

author avatar
Catalin Tache
1.496 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger