AcasăNewsIgas a blocat cotizatiile sindicatelor politistilor!

Igas a blocat cotizatiile sindicatelor politistilor!

Mitingurile de protest ale sindicalistilor vor ramane doar amintiri

Daca liderii sindicatelor reprezentative ale angajatilor din cadrul Ministerului de Interne credeau ca dupa acest an infect nu li se poate intampla ceva si mai rau, atunci s-au inselat amarnic.

Mitingurile de protest ale sindicalistilor vor ramane doar amintiri

Si asta pentru ca „Mosul” Traian Igas a emis, chiar inainte de Sarbatori, un ordin prin care s-a interzis sa se mai retina din salariile politistilor cotizatia sindicala.

Vine auditul!

Traian Igas le-a blocat acum liderilor de sindicat si fondurile din cotizatii

Liderii SNPPC, SNAP, PROLEX si ai altor sindicate ale politistilor au intrat in panica dupa ce au aflat si ei ultima „nazbatie” a lui Traian Igas. Care, in timp ce umbla cu colindul prin tara, fara sa faca prea multe valuri, a semnat decizia prin care, de acum inainte, cotizatiile zecilor de mii de membri sindicalisti nu se vor mai regasi pe statele de plata.  Lovitura va fi resimtita cu atat mai puternic cu cat pentru sefii organizatiilor sindicale se anuntau oricum vremuri grele, ei asteptandu-se deja  sa-i calce auditul care sa le verifice la sange gestionarea conturilor. Care de acum inainte vor ramane insa goale, chiar daca „victimele” se plang ca totul este un abuz, aceste sume din cotizatii fiind deductibile din impozit. Numai ca, neavand bani nici macar pentru plata avocatilor, a devenit deja imposibil sa se mai ia in calcul macar organizarea vreunei forme de protest. Ce sa mai vorbim de un nou miting la portile Cotrocenilor…

author avatar
Toni Matei
258 afisari

2 COMENTARII

  1. Si uite asa incet, incet si pe muteste le rupe gura si capu la toti cei care ii incomodeaza. Oricum la noi miscarea sindicala este doar la televizor, cu tot cu liderii ei. Forta sindicala, sau organizare de ample miscari si proteste nu se intampla la noi, ca toti au bube pe spate si cand se agita prea tare , plosc se mai sparge cate una. Asa ca i-au lasat fara bani inainte de sarbatori. Ce oameni domne ce oameni……

  2. Nu este singurul care ne arde la buzunare .Anu” trecut am scapat , dar acum…. e orez fara lapte. Toti colegii mei sunt nemultumiti si in afara de meseria pe care o avem … nu cred ca ne-am descurca in cazul unui alt val de concedieri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger