AcasăNewsIeșean dus în cătușe la spital, după ce și-a urmărit soția cu...

Ieșean dus în cătușe la spital, după ce și-a urmărit soția cu toporul în noaptea de Revelion. Ce i s-a întâmplat

spitalIeșean dus în cătușe la spital, după ce și-a urmărit soția cu toporul în noaptea de Revelion. Ce i s-a întâmplat?

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Ciurea, județul Iași, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Sf. Spiridon. El a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal, după ce a căzut în timp ce își urmărea soția cu toporul.

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, de Revelion. După ce a fost dus la urgențe, bărbatul a fost trimis la Spitalul de Neurologie și Spitalul Socola, pentru internare, după cum a anunțat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării, conform Bună Ziua Iași.

Pe fondul consumului de alcool, acesta a dezvoltat o psihoză etanolică și, în timp ce își urmărea soția cu toporul, a căzut și a făcut un traumatism cranio-facial. Potrivit medicilor, bărbatul a fost încătușat de poliție, evaluat de medici și trimis apoi pentru internare spre Spitalul de Psihiatrie „Socola”.

În aceeași noapte, un bărbat de 26 de ani, din Cucuteni, a fost înjunghiat de un vecin și a ajuns la Spitalul de Pneumologie din Iași. Bărbatul a fost și testat pozitiv pentru Covid 19, notează sursa citată.

author avatar
Andreea Vlad
169 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger