AcasăNewsIes lucruri importante la iveala: Valentina Pelinel si colectia ei de „antichitati”

Ies lucruri importante la iveala: Valentina Pelinel si colectia ei de „antichitati”

Ce i-a adus Valentinei Pelinel casatoria cu Cristi Boureanu? Oare ce? IMAGINE! Imagine de sotie, de femeie serioasa. Si ce a reusit Boureanu sa faca pentru ea nu reuseste Borcea cu toate paralele lui!

Cat timp a fost sotia lui Cristi Boureanu, politician de varf in PNL pe vremea aceea, Curriculum Valentinei era curat, asa cum trebuia sa fie pentru sotia unui serios politician! Deci sa-ntelegem ca Boureanu s-a ocupat minutios de imaginea ex-sotiei! Insa scandalurile amoroase aparute in ultima vreme au pozitionat-o definitiv pe Pelinel acolo unde ii era locul! „Libertatea” face niste dezvaluiri bomba despre un fost iubit al Valentinei de pe vremea cand ea nici nu implinise varsta majoratului.

Valentina, alături de Nicu Soldatu, protectorul ei din adolescentă

O sursa din Constanta, un angajat al Clubului Enigma, ne-a spus ca Valentina chiar lucra si-n club! Cum adica lucra? Stati putin, neoficial lucra, adica la negru, aducea zambetul pe fata barbatilor! Ce ne-a mai spus „Libertatea”? A, da! Valentinei ii placeau barbatii purisani, adica patroni bazati. Povestea lor, a Valentinei cu Nicu Soldatu, era una de notorietate pentru cei din lumea fotbalului din acea perioada. Deci, sa recapitulam. Nicu Soldatu, Victor Hugo (care era mai mare ca ea cu 25 de ani si despre care chiar Valentina a declarat ca i-a oferit protectie si datorita lui nu a fost tratata ca o femeie ieftina), unul dintre baietii lui Nae Manea de la Rapid, despre care chiar ea a povestit ca au fost discutii si, nu ultimul, milionarul cel pitic, de 1,65 cm, juma evreu-juma brazilian, indragostit lulea de Valentina, cumparandu-i si un studio in America, in New York, cel de la care a luat-o Cristi Boureanu.

Victor Hugo are loc de cinste în “galeria” lui Val

A, si sa nu-l uitam pe primul amorez al Valentinei, Dorin Dragan, pe cand ea avea doar 16 ani. Altfel, singurul iubit mai tinerel. Ce au in comun toti acesti barbati din trecutul Valentinei? Fac parte din colectia de „antichitati” a Valentinei.

author avatar
National
3.932 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger