AcasăNewsIeri tortionara, azi fotomodel: Individa care a maltratat o fata de 12...

Ieri tortionara, azi fotomodel: Individa care a maltratat o fata de 12 ani face furori prin cluburile de noapte

Sorina Dumitrescu, tanara care in urma cu patru ani a ajuns vedeta dupa ce a maltratat, impreuna cu doua colege, o fetita de 12 ani, si-a descoperit vocatia: defileaza prin cluburile de noapte, ca fotomodel.

Sorina Dumitrescu face furori prin cluburile de noapte

Fosta eleva a Liceului „Elena Cuza“ din Capitala care impreuna cu gemenele Andreea si Alina Dragomir a torturat fara mila o copila de 12 ani, sub ochii colegilor, in 2008, a ajuns fotomodel.

In 2008, Sorina si prietenele ei au umilit o fata de 12 ani, pentru ca aceasta s-a indragostit de cine nu trebuia

Reporterii „National” au descoperit ca Sorina Dumitrescu – cea care in urma cu patru ani a batut, a tuns cu forta, apoi i-a stins tigara pe fata unei copile pe care o suspecta ca ar vrea sa-i fure iubitul Andreei Dragomir – a intrat in „lumea buna” a clubber-ilor. Si nu doar in calitate de clienta a cluburilor de noapte, ci de fotomodel. Ea a participat la mai multe concursuri de frumusete, unde a castigat mai multe trofee, iar de curand a inceput sa prezinte pe catwalk. Mandra de felul in care arata (pe fata ei nu a stins nimeni tigara, asa cum a patit fata de 12 ani), Sorina a postat pe un site de socializare mai multe fotografii de la concursurile de miss, dar si unele in ipostaze sexy facute la ea acasa, precum si in diferite vacante.

[youtube]-qoOus3meOw[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
2.034 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger