AcasăNewsIdila la nivel inalt! Europarlamentarul Corina Cretu si fostul secretar de stat...

Idila la nivel inalt! Europarlamentarul Corina Cretu si fostul secretar de stat Colin Powell, relatie apropiata!

Presa internationala vorbeste despre o posibila idila intre fostul secretar american de stat, Colin Powell si europarlamentarul roman, Corina Cretu.

Cand probele au inceput sa apara, cei doi au facut tot posibilul pentru a-si ascunde povestea de dragoste, dar a fost mult prea tarziu.

Un hacker a reusit sa le sparga conturile de email, astfel incat toate discutiile lor au ajuns la indemana curiosilor.

Acesti oameni care au ocupat functii importante in stat s-au cunoscut la Bucuresti, in urma cu 11 ani, cand George Bush a vizitat Romania, alaturi de seful diplomatiei americane. Pe atunci, Corina Cretu era consilier al presedintelui Ion Iliescu.

In urmatorii ani, cei doi s-au mai intalnit pentru realizarea unor contracte… diplomatice. Cu timpul, legatura lor a inceput sa se raceasca, Powell fiind cel care o ignora – lucru pe care Corina Cretu nu l-a acceptat atat de usor. Intre cei doi exista o diferenta de varsta de trei decenii, dar asta nu i-a impiedicat sa aiba o relatia apropiata.

Unul dintre mesajele trimise de Corina Cretu

Fiind pus in fata faptului implinit, Colin Powell a recunoscut ca relatia lor a fost una platonica, fara sa se ajunga la raporturi sexuale. Declaratia acestuia survine dupa ce hackerul Guccifer a facut publice mesajele pe care cei doi si le trimiteau. Corespondenta continea nu doar cuvinte frumoase, dar si fototografii cu europarlamentarul roman in costum de baie. Cei doi au incercat sa ascunda relatia despre care vorbeste presa internationala, dar a fost mult prea tarziu pentru ca mesajele in care Corina Cretu il numea pe Colin Powel ”dragostea vietii sale” au fost postate pe internet, scrie Selectnews.ro.

FOTO: Selectnews.ro.

author avatar
Anca Murgoci
1.196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger