AcasăNewsIdeea unui deputat PSD: Legea concediului pentru divort

Ideea unui deputat PSD: Legea concediului pentru divort

Georgian Pop vrea sa modifice legislatia in cazul cartelelor pre-pay

Fostul presedinte al Comisiei de control asupra activitatii SRI a depus o initiativa legislativa putin spus inedita.

Georgian Pop

Concret, deputatul PSD Georgian Pop aduce in atentia alesilor neamului un proiect de lege a concediului pentru divort, in ideea ca astfel ar fi sprijiniti cei care ajuns in fata unui astfel de moment „pentru acomodarea la noua situatie din viata lor”.

Mai clar fie spus, se propune un concediu platit, insumand 3 zile lucratoare. „Indemnizatia pentru concediul pentru divort se plateste din fondul de salarii al unitatii si este egala cu salariul corespunzator perioadei respective”, se arata in expunerea de motive a initiativei depuse in urma cu doar cateva zile de catre deputatul PSD.

Proiectul inregistrat la Camera prevede ca nu conteaza durata mariajului si nici cum anume s-a desfacut casatoria, ci tot ce ar trebui sa faca o persoana aflata intr-o astfel de situatie este sa solicite angajatorului sa i se acorde concediul pentru divort, „in urmatoarele 4 saptamani de la data constatarii sau, dupa caz, a pronuntarii divortului”.

Ramane de urmarit parcursul acestui proiect legislativ.

287 afisari

2 COMENTARII

  1. Oportunitate noua pentru anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC dupa ce ne contactati pe pagina facebook: https://www.facebook.com/larisa.buse.98

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger