AcasăNewsIce-T: „Armele, ultima forma de aparare impotriva tiraniei”

Ice-T: „Armele, ultima forma de aparare impotriva tiraniei”

Ice-T apara dreptul civililor de a fi inarmati

In timp ce criminalul din Aurora se transforma intr-un zombie sub ochii judecatorilor, dezbaterile in privinta controlului armelor infierbanta spiritele.

Ice-T apara dreptul civililor de a fi inarmati

Presa alternativa anunta de multa vreme ca autoritatile planuiesc sa-i lase pe civilii americani fara cele 270 de milioane de arme, care situeaza poporul pe locul intai al natiunilor celor mai inarmate.

De cand cu crimele lui „Joker” , care in tribunal face pe zombie, s-au reluat dezbaterile privind controlul strict al armelor, un obiectiv drag al Consiliului pentru Relatii Externe (CRE). Poate de aceea, primul care a reactionat a fost Stewart M.Patrick, membru al CRE, care incearca sa faca poporul american sa inteleaga ca e pentru protectia lui un control strict. Lui i s-a alaturat si mogulul presei Rupert Murdoch, ale carei ziare, pana sa aiba probleme cu justitia, militau pentru dreptul americanilor sa detina arme. Acum si CNN s-a repezit sa-i ia un interviu primarului New Yorkului, Michael Bloomberg, stiut fiind ca acesta este pentru dezarmarea civililor.

Binecunoscutul rege al „Gangsta Rap”, Ice-T, a pus punctul pe „i”: „Dreptul poporului de a detine arme este ultima forma de aparare impotriva tiraniei. Criminalii n-au nevoie neaparat de arme de foc ca sa omoare nevinovati”!

author avatar
Adina Mutar
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger