AcasăNewsÎCCJ pensionează forțat magistrații incomozi

ÎCCJ pensionează forțat magistrații incomozi

Judecători devin ”stat în stat”!

Procurorul Cristian Mihai Ban din CSM, cel care a fost acuzat în șase cazuri penale, va avea de acum o carieră de magistrat mult mai fericită. Judecătorii de la instanța supremă l-au scăpat de cea care îi verifica dosarele.

Judecători devin stat în stat

Magistrata Puiu Zarafina de la Secția specială care verifica acțiunile procurorilor și care instrumenta dosarele în care Ban este cercetat pentru abuz în serviciu și alte infracțiuni a fost trimisă forțat la pensie, deși aceasta avea dreptul să mai rămână în sistem. Judecătorii Gabriel Viziru, Virginia Filipescu și Nicolae Gabriel Ionaș au admis recursul Secției pentru procurori a CSM împotriva sentinței Curți de Apel București prin care fusese anulată hotărârea Secției pentru procurori a CSM prin care procuroarea Puiu Zarafina nu îi fusese acordat avizul pentru continuarea activității după 65 de ani. Cu alte cuvinte, judecătoarea Nicoleta Nolden de la Curtea de Apel București îi obligase pe procurorii din CSM să acorde aviz anual pentru Puiu Zarafina, astfel încât aceasta să își continue activitatea și după împlinirea vârstei de 65 de ani însă sentința a fost anulată de judecătorii  de la ÎCCJ care au decis că cea care știa cele mai multe amănunte despre magistratul Ban ar putea să-și ducă mai departe cariera. Cutremurătoare decizia instanței supreme. ”Casează în parte sentința recurată și rejudecând cauza: Respinge acțiunea în anulare a  Secției de procurori din cadrul CSM, ca nefondată. Menține dispozițiile sentinței în ceea ce privește excepția lipsei calității procesuale pasive a pâratului. Definitivă. Pronunțată în ședința publică”. Cristian Ban este cercetat pentru abuz în serviciu și alte infracțiuni de corupție.

author avatar
Ramona Feraru
1.766 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitate excelenta lucru pe internet.
    Se lucreaza cu program flexibil. Instruire asigurata. Preferi sa mergi la job? Poti sa ai incredere in noi. De ce sa nu incepi acum? Suntem extrem de ambitiosi. Aici gasesti seriozitate. Fiindca suntem cei mai buni. Tu decizi cat vei castiga. Oportunitate foarte serioasa. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea de email:
    oportunitate337@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger