AcasăNewsICCJ a decis: Toni Grebla, achitat in prima instanta

ICCJ a decis: Toni Grebla, achitat in prima instanta

Fostul senator Toni Grebla, ex-judecator al Curtii Constitutionale, a aflat, vineri, ca magistratii Instantei Supreme au dat o decizie de achitare in cazul sau. Hotararea nu este definitiva, astfel ca DNA-ul o poate contesta.

Grebla fusese trimis in judecata in toamna anului 2015

Dupa mai multe amanari, Inalta Curte a decis, in prima instanta, achitarea lui Grebla de toate acuzatiile pe care i le aduceau procurorii anticoruptie -intre ele constitutirea unui grup infractional organizat si trafic de influenta.

Decizia Curtii Supreme vine la doar o zi de cand magistratii aceleiasi instante dispuneau achitarea fostului premier Ponta si a fostului senator Dan Sova de acuzatiile pe care procurorii DNA le adusesera in dosarul Turceni-Rovinari.

author avatar
Cristina Stefan
208 afisari

2 COMENTARII

  1. Vreau sa vad si pedepse pt procurorii care isi bat joc de banii publici la multimea de achitari. Apoi cine reda onoarea si cariera celor compromisi?

  2. Toni GREBLA ,Victor PONTA si Dan SOVA SUNT OFITERI ACOPERITI si conform unor rglementari ULTRASECRETE EI NU POT FI PEDEPSITI CU INCHISOAREA nici pentru omor „se considera ca e vorba de autoaparare”. CA EI SUNT MULTI IDOTI SI CRETINI IN SISTEMUL POLITIC SI DE ADMINISTRATIE PUBLICA din Ro.
    Pentru a destrama STATUL MAFIOT din Ro trebuie inceput cu DEPOLITIZAREA FUNCȚIILOR DE CONDUCERE din economie si administratie ȘI CU DESECRETIZAREA TUTUROR H.G.-urilor emise dupa 1990 unde se gasesc multe din cauzele NENOROCIRII ACESTEI ȚĂRII si in baza carora mafia POLITICA A FĂCUT PARTE-N-PARTE FURACIUNILE nationale si locale! Pe baza acestei legislatii secrete Ro este DISTRUSA fără ca PUBLICUL sau populatia să cunoasca CEVA. Nimeni nu poate spune ce conţin CELE aproape 500 de HOTĂRÂRI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE (aceasta situatie CONFERA GUVERNULUI statut de organizatie MAFIOTA). Legislația considerată clasificată se adoptă prin intermediul Hotărârilor de Guvern secrete. Anual sunt zeci de astfel de acte normative pentru care nu se publică nici măcar titlul Hotărârilor de Guvern. Foarte interesant este faptul că nici măcar unii dintre demnitari înalţi ai Executivului nu cunosc prevederile unor hotărâri secrete luate de Guvernele din care ei au făcut parte. Multe Hotărâri de Guvern (HG) nu sunt publice, nu apar în Monitorul Oficial.
    În 1990, Guvernarea s-a facut numai cu HG-uri clasificate.
    Conținutul hotărârilor secrete emise dupa 1989 care au schimbat RO în “RAU”, dupa pofta si dorinta MUTANTILOR mostruosi aparuti CA CIUPERCILE OTRAVITOARE dupa ploaie, se transmite numai instituțiilor publice interesate , asa s-au distrus prin privatizare DIRIJATE cele mai importante obiective ale economiei nationale , asa s-a instrainat avutia nationala , ASA A APARUT in RO BURGHEZIA COMUNISTA si capiatlismul salbtic de cumetrie care vor ingropa definitiv si irevocabil ROMANIA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger